Voimaryhmä

Vauhtikuume CD

15.00 

VOIMARYHMÄ
Romuralli
Psychedelica Records DELIC-47CD
CD (diginä saatavilla Spotifysta yms alustoilta)

Suomalaisen ska-musiikin pioneeri hyökkää taas!

Suomenkielisen ska-musiikin tamperelainen pioneeriyhtye Voimaryhmä on saanut viimein painosta “Vauhtikuume” -nimisen neljännen pitkäsoittonsa.

Uusi albumi on kunnianosoitus yhtyeen monipuolisille musiikillisille vaikutteille ja edesmenneelle kitaristille Billy Niemiselle: albumi kulkee kuin vuoristorata perinteisestä ska:sta rocksteadyn, reggaen ja surf-kitaran kautta punkkiin.

Vauhtikuume-albumista on tarjoiltu ennakkomaistiaisena ”Mitä Tahansa” -kappale singlen ja videon muodossa, ”Romuralli” singlenä ja ”Sateeseen” -video.

Legendaarisena keikkaryhmänäkin tunnetun Voimaryhmän kulttiklassikoksi vuosien saatossa kasvanut “Straight Outta Tampere” -debyytti, josta on tulossa talvella vinyylipainos, täytti viime vuonna 20 vuotta. Toistaiseksi tuoreimmasta “Rudistan”-albumistakin on jo kulunut tovi.

Vuodet vierivät, mutta Voimaryhmä on pysytellyt alati aktiivisena ja ajankohtaisena: viime- ja edellisvuoden aikana yhtyeen musiikkia on julkaistu niin ranskalaisilla kuin myös australialaisilla ska-kokoelmilla.

Nähdään keikolla!

Biisilista:

1. Mitä Tahansa
2. Vauhtikuume
3. Sateeseen
4. Uus Fatty
5. Romuralli
6. Arabian
7. Parturiin Ja Töihin
8. Peli On Pelattu
9. Viidakon Läpi
10. Jalanheiluttaja

46 varastossa

Tuotetunnus (SKU): DELIC-47CD Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Paino 0.22 kg
Mitat 22 × 22 × 0.2 cm
BÄNDIT

JULKAISUVUOSI

2022

LEVY-YHTIÖ